Posts : 89 Points : 181 Thanks : 1 Join date : 2011-11-04 Age : 32 Location : Aliens Island
Subject: strange Lyrics Fri Nov 04, 2011 9:48 am
A freak of nature وسوسه ی طبیعت Stuck in reality گرفتار در حقیفت I don't fit the picture نمیتونم این لحظه رو تصور کنم I'm not what you want me to be من اون کسی نیستم که تو می خوای باشم Sorry متاسفم Under the radar تحت کنترل Out of the system بیرون از سیستم Caught in the spotlight دستگیر شده زیر نور افکن That's my existence این هستیه منه You want me to change but all I feel is تو ازم میخوای تغییر کنم ولی تنها چیزی که حس می کنم Strange غریبی است Strange غریبی است In your perfect world so توی دنیای کامل تو Strange غریبی Strange غریبی I feel so absurd in this life توی این زندگی احساس پوچی میکنم Don't come closer in my arms forever you'll be به آغوش من نزدیک نشو، تو همیشه برای من Strange غریبه خواهی بود Strange غریبه You want to fix me ازم میخوای همه چیز رو درست کنم Push me منو هل میدی Into your fantasy به خیالاتت You try to give me تلاش میکنی بهم بدی Sell me بهم بفروشی A new personality یک شخصیت جدید You try to lift me سعی میکنی منو بالا بکشی I don't get better ولی من بهتر نمی شم What's making you happy هرچی که تو رو شاد میکنه Is making me sadder منو غمگین تر میکنه In your golden cage all I feel is توی قفس طلایی توتو تنها چیزی که حس میکنم Strange غریبی است Strange غریبی است In your perfect world so توی دنیای کاملت Strange غریبی Strange غریبی I feel so absurd in this life توی این زندگی احساس پوچی میکنم Don't come closer in my arms forever you'll be به آغوش من نزدیک نشو، تو همیشه برای من Strange غریبه خواهی بود Strange غریبه Like me مثل من Strange غریبه when you touch me وقتی منو نوازش میکنی Strange غریبه هستی When you kill me وقتی منو میکشی strange غریبه هستی All I feel is تنها چیزی که حس می کنم Strange غریبی است In my dreams too حتی توی رویاهام Together we'll be هر دو با هم Strange غریبه هستیم Strange غریبه هستیم In a perfect world توی یک دنیای کامل Strange غریبه I am so strange:( من غریبه هستم Strange غریبه I am so strange من غریبه هستم Strange غریبه Strange غریبه In your perfect world so توی دنیای کاملت Strange غریبه Strange غریبه I feel so absurd in this life توی این زندگی احساس پوچی میکنم Don't come closer you'll die slowly به من نزدیک نشو، به آرامی می میری In my arms forever you'll be توی آغوش من برای همیشه Strange غریبه خواهی بود Strange غریبهخواهی بود Like me مثل من